Varenummer: 29266701

Point - Styrfittingsnøgle - D-51491 - 36/32 og 15mm kæbe


 
159 DKK / STK
127,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Denne styrfittingnøgle fra Point har 36 og 32 mm. kæbe i den ene ende, samt 15 mm. i den anden. Nøglen har et hul i hver anden, der gør det let at hænge den på vægen. Det bliver dermed let at skulle justere og påmontere sine styrfittings.

  Specifikationer

  • Materiale: aluminium
  • 36/32 mm
  • 15 mm
 • Brand Point
  EAN 4016232032517
 • Jacob N.

  Skidt produkt. Materialet er alt for blødt hvilket har resulteret i at nøglen efter at have været brugt til afmontering af to pedaler nu er ubrugelig. Kan ikke anbefales.

  Nis K.

  Denne styrfittings nøgle er ubrugelig. Den er ikke 32/36 samt 15 mm. Den er 36,3 mm, altså for stort gab og øderlægger styrfittings. det er målt med en kvalitetsskydelære. Øvrigemål er 32,2og 15,25 Køb ikke denne vare, jeg har nu besværet med at skulle returnere disse nøgler. Cykelpartner anbefales at lave indgangskontrol på indkøbte varer for at sikre imod dårlige oplevelser

  Per M.

  Passer ikke helt på den øverste fitting selvom målet er det samme .36mm,målt med skydelærer. Så det sker at den runder fittingen hvis man ikke er opmærksom. Den passer fint på den nederste fitting. Materiale som nøglen er lavet af får hurtigt mærker ved brug. Materialet virker" blødt " . Mvh. Per Modler.

  Lars B.

  lidt større end 36mm og derfor ødelægger den kærven. Jeg er ikke helt tilfreds.

  Kurt S.

  Uden denne nøgle, der passede på pedalerne, tror jeg ikke jeg havde fået de gamle af. Et simpelt og robust produkt!

  Nicolas O.

  Da jeg skulle bruge 2 stk. til at stramme møtrikkerne på min søns løbehjul, var jeg på udkig efter en nøgle i den rette størrelse, men såmænd også til den rette pris. De har løst opgaven, og de er nu en del af min værktøjskasse.