1 anmeldelser
Med denne savleder fra PRO bliver det nemt at få et rent og lige skær når du skal forkorte f.eks. et styr, en sadelpind eller stilken på en forgaffel. Saveguiden er let at montere, og skrues forsvarligt fast med den indbygged…
Læs mere
Vejl.: 379,00
DKK 379,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne savleder fra PRO bliver det nemt at få et rent og lige skær når du skal forkorte f.eks. et styr, en sadelpind eller stilken på en forgaffel. Saveguiden er let at montere, og skrues forsvarligt fast med den indbyggede skruetvinge.

Anvendelse
Denne savleder anvendes til afkortning af styr, sadelpind eller stilken på forgafler med eller uden gevind. Den sørger for et rent og lige skær når der saves. Simpel at bruge, ved blot at sætte denne savleder ned over emnet og spænde den godt fast med tvingen, der sidder på savlederen. Sørg for at klingen der anvendes på saven passer til det materiale du skal save i.

Specifikationer

  • Savleder PRO
  • Passer til rør eller lignende fra 22,2mm og op til 35,9mm
  • Materiale: Hærdet stål som kan modstå brug i mange år

Kvalitetsniveau
PRO er kendt for værktøj såvel til amatører som til de professionelle mekanikere og med denne savleder har du et solidt værktøj som holder adskillige år. Kvaliteten fra PRO bliver derfor ført videre, hvor man tydeligt ser denne komfort og funktionalitet, mærket er kendt for. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra PRO.

EAN: 8717009350327

06-03-2019