Til styrfittings uden gevind og dvs. de fleste moderne styrfittings fås dette værktøj til at sætte stjernen ned i forgaflen. Ofte kan man have behov for at skifte stjernen, da den kan være defekt. Dertil skal man sætte en ny …
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Til styrfittings uden gevind og dvs. de fleste moderne styrfittings fås dette værktøj til at sætte stjernen ned i forgaflen. Ofte kan man have behov for at skifte stjernen, da den kan være defekt. Dertil skal man sætte en ny stjerne i og ofte risikere man at ødelægge den eller den kommer skævt ned hvis man bruger hammer og skruetrækker eller lignende. Dette værktøj bruger de professionelle og stjernen kommer til at sidde præcist der hvor den skal.

Specifikationer

  • Materiale: aluminium og PVC
  • Passer til 1 - 1/8"
  • Model: TO-HS02

Kvalitetsniveau
XLC har brillieret med deres produkter i flere år, hvor der har været fokus på det faktum, at de kan levere komfort og funktionalitet til en god pris. Derved kan alle kunder føle sig tilfredsstillet med produkter, der tilyder dem en hjælp til deres problemer og mangler i hverdagen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra XLC.

EAN: 4032191656854

Ingen anmeldelser af dette produkt.