Dette værktøj passer til størrelser 1- 1 1/8med 6 forskellige konus indsatser. CRS-1 fra Park Tool kommer med 6 forskellige konus pres udformninger til installation af forgaffelkonus. Det er vigtigt at bruge den model der pas…
Læs mere
Vejl.: 1399,00
DKK 1.399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette værktøj passer til størrelser 1- 1 1/8med 6 forskellige konus indsatser. CRS-1 fra Park Tool kommer med 6 forskellige konus pres udformninger til installation af forgaffelkonus. Det er vigtigt at bruge den model der passer sammen med den bund konus der bruges i det styrfittings du ønsker at montere på cyklen. Vigtigheden af dette ligge i at bevare overfladen på din bundkonus intakt således at friktionen ikke bliver forringet i dit styrfitting. CRS-1 pres indsatserne er i 2 forskellige størrelser 1" og 1 1/8" og der er til hver af disse 3 forskellige udformninger på pres indsatserne.

Anvendelse
Vælg den korrekte pres udformning og placer dernæst denne del i røret på værktøjet og dernæst ligges bundkonus fra styrfitting ned over forgaffel stilken, herefter værktøjet og dernæst bruges en hammer til at slå på værktøjet således at denne bund konus presses fast ned på forgaflen. Maksimal længde som værktøjet passer ned over er 340mm og en maksimal diameter på 1 1/8" svarende til 28,6mm. Til kraftigere forgafler anvendes Park Tool værktøj model CRS-15.

Specifikationer

  • Passer til størrelser 1- 1 1/8med 6 forskellige konus indsatser.
  • Materiale: stål
  • Maksimal diameter: 28,6 mm
  • Maksimal længde: 340 mm

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477002181

Ingen anmeldelser af dette produkt.
12CRS1_A.pdf 0.62 mb