2 anmeldelser
Dette værktøj bruges til at justere styrfittings med gevind. Det er nødvendigt at spænde kontra på de to styrfittingsmøtrikker og derfor er dette værktøj slankt og præcist. Der skal bruges 2 styrfittingsnøgler til et vilkårli…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette værktøj bruges til at justere styrfittings med gevind. Det er nødvendigt at spænde kontra på de to styrfittingsmøtrikker og derfor er dette værktøj slankt og præcist. Der skal bruges 2 styrfittingsnøgler til et vilkårligt styrfittingssæt med gevind og størrelsen afhænger af de to kontramøtrikker styrfittingen består af. Disse kan have samme diameter eller være forskellige. Vi har dem her i størrelsesudvalg i alle gængse varianter: 30 mm, 32 mm, 36 mm, 40 mm. Et fuldt ekviperet mekanikerværksted kræver 2 af hver, men for hobbymekanikeren er dette langtfra nødvendigt.

Specifikationer

  • Materiale: aluminium og gummi
  • 30 mm
  • 32 mm
  • 36 mm
  • 40 mm

Kvalitetsniveau
XLC har i flere år vist sig som et kvalitetsmærke, der kan tage kampen op i mod kvalitetsprodukter til en dyr pris. Her bliver komfort og funktionalitet givet til brugeren, og så endda til en konkurrencevenlig pris. Dette betyder derfor, at man nemt og komfortabelt kan få løst hverdagens problemer og mangler på cyklen som kunde. Kunden kan derved være tryg ved køb af produkter fra XLC.

Tilgængelige varianter

30 mm, 32 mm, 36 mm, 40 mm

27-05-2014
Denne nøgle passer til bagtandhjulets låsering på en BMX-race cykel. Dette er nøglen alle mangler.
19-01-2014
Nøglen er meget upræcist lavet - den er nærmere 37 mm end de 36, som den skal være. Det betyder, at grebet om styrmøtrikkerne er meget dårligt. Kan ikke anbefales.