Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne dorn er til demontering af lejeskåle i kronrør på cykler og passer til flere forskellige størrelser. Enderne er fjedrende således at de klemmes forsigtigt sammen og dernæst skubbes …
Læs mere
Vejl.: 489,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne dorn er til demontering af lejeskåle i kronrør på cykler og passer til flere forskellige størrelser. Enderne er fjedrende således at de klemmes forsigtigt sammen og dernæst skubbes de ned i kronrøret på cyklen. For at skubbe lejeskålene ud skal der bruges en hammer til at slå forsigtigt på denne dorn.

Anvendelse
Med denne dorn kan du demontere lejeskåle i kronrør på cykler.

Specifikation

  • Dorn Park Tool type RT-2
  • Passer til 1-1/4" og 1-1/2" lejeskåle
  • Materiale: Stærk varmebehandlet aluminium stål med nikkel finish
  • Vægt 325 gram

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

Ingen anmeldelser af dette produkt.