Denne Park Tool savleder, gør det nemt at foretage afkortninger af f.eks. din forgaffel med rene og lige linjer. Dette bliver derved et super virkemiddel til dit cykelværktøj, hvor din forgaffel kan afkortes på mest behagelig…
Læs mere
Vejl.: 719,00
DKK 719,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Park Tool savleder, gør det nemt at foretage afkortninger af f.eks. din forgaffel med rene og lige linjer. Dette bliver derved et super virkemiddel til dit cykelværktøj, hvor din forgaffel kan afkortes på mest behagelige vis.

Anvendelse
Denne savleder anvendes til afkortning af stilken på forgafler uden gevind. Den sørger for et rent og lige skær når der saves. Simpel i brug, ved blot at sætte denne savleder ned over stilken på forgaflen og spænde den godt fast med tvinge som sidder på savleder. Sørg for at klingen der anvendes på saven er stål nedstryger type.

Specifikationer

  • Savleder Park Tool type SG-6
  • Passer til 1" - 1-1/8" og 1-1/4" forgafler
  • Materiale: Trådforstærket stål som kan modstå brug i mange år
  • Vægt 420 gram

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477006615

Ingen anmeldelser af dette produkt.
12SG6_A.pdf 0.24 mb