Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne setter bruges til montering af stjerne møtrik i stilken på cykel forgafler. Stjerne møtrikken bruges sammen med styrfittings og ahead frempind system. Ved montering skrues stjerne møtrikken p&…
Læs mere
Vejl.: 319,00
DKK 269,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne setter bruges til montering af stjerne møtrik i stilken på cykel forgafler. Stjerne møtrikken bruges sammen med styrfittings og ahead frempind system. Ved montering skrues stjerne møtrikken på gevindstykket på dette værktøj, dernæst sættes denne for enden af gaffel stilken og slås i med en hammer. Setteren sørger for at at stjerne møtrikken kommer ned i den korrekte dybde på 15mm. Sørg for at holde setteren lige under montering.

Anvendelse
Passer til størrelser 1 og 1 1/8"

Specifikationer

  • Setter Park Tool model TNS-1
  • Anvendes til 1" og 1-1/8" stjerne møtrik
  • Længde 14 cm
  • Materiale: Stål
  • Vægt 650 gram

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

Ingen anmeldelser af dette produkt.