Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
OBS ! Dette Sigma pulsur sælges som 2. sortering da det har været et udstillingsur. RC Move pulsuret fra Sigma er kompatibelt med Sigma Move på både iPhone og Android. Pulsuret har mange funktioner o…
Læs mere
Vejl.: 1099,00
DKK 699,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

OBS !

Dette Sigma pulsur sælges som 2. sortering da det har været et udstillingsur.

RC Move pulsuret fra Sigma er kompatibelt med Sigma Move på både iPhone og Android. Pulsuret har mange funktioner og er perfekt til at have med på turen, uanset om du er professionel eller amatør. Med pulsuret medfølger ligeledes en dongle, der er kompatibel med både PC, Mac & Android. Via Sigmas datacenter kan donglen fortælle dig alt om dine resultater i træningen.

Anvendelse
Dette pulsur fra Sigma er et af de mest let anvendelige på markedet af sin slags. På trods af at Sigma har fyldt dette RC Move pulsur med utallige funktioner, så er det ganske simpelt at navigere rundt i. Sigma har sørget for, at du er garanteret et pulsur, der lever op til alle forventninger.

Specifikationer

  • Kan tilsluttes Sigma Move på iPhone eller Android via Bluetooth
  • Stemmesystem
  • Kompatibel med intervaltræning
  • Omgangstæller (maksimalt op til 99 runder)
  • Indikator ved lav batteritid
  • Vandtæt
  • I stand til at måle nuværende, gennemsnitlige samt højeste puls.

Kvalitetsniveau
Sigma har altid været bevidste omkring kvalitet, og dette RC Move pulsur er ingen undtagelse. De mange funktioner gør det muligt for dig både at passe og følge med i din træning. Et normalt pulsur er ikke spækket med samme antal funktioner, så hvis du er på udkig efter et ur, der kan lidt af det hele, så er det det rette produkt, du kigger på.

Vedligeholdelse
Dette pulsur kræver ingen særlig vedligeholdelse. Det anbefales dog altid, at det vaskes efter med en fugtig klud efter endt træning.

Ingen anmeldelser af dette produkt.