Ekstra energi, reducering af muskeltræthed og skader, opretholdelse af væskebalancen og en lækker frisk smag af brombær samlet i en lille pakke der indeholder 100 kalorier. Alt dette får du med GU's Energy Gel. Opnå en bedre …
Læs mere
Vejl.: 16,50
DKK 13,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Ekstra energi, reducering af muskeltræthed og skader, opretholdelse af væskebalancen og en lækker frisk smag af brombær samlet i en lille pakke der indeholder 100 kalorier. Alt dette får du med GU's Energy Gel. Opnå en bedre og længerevarende energi under træning og konkurrence, hvad enten du er professionel sportsudøver eller blot en almindelig motionist. Effektive kulhydrater sammen med aminosyrer optimerer optagelsen af energi og genopbygger og beskytter musklerne. Døjer du med mavebesvær er denne energi gel lige noget for dig, da den er let fordøjelig.

Anvendelse
GU Energy Gel er for alle motionister og sportsudøvere, der ønsker en hurtig og lækker vej til ekstra energi. Indtag gelen 5 minutter inden træning eller konkurrence, og igen efter 45 minutters træning hvis du træner længere tid. Vi anbefaler at drikke rigeligt med væske under træningen.

Specifikationer

  • Smag: Jet Blackberry (Brombær)
  • Indhold: 32 gram
  • 100 kalorier pr. pakke
  • Let fordøjelig
  • Opretholder væskebalancen
  • Mindsker træthed i musklerne
  • Reducerer muskelskader
  • Glutenfri
  • Med koffein

Kvalitetsniveau
GU er en anerkendt leverandør af energiprodukter, der med over 20 års erfaring stadig går ud fra de samme grundprincipper. GU's mission er at levere energiprodukter som kun indeholder det kroppen skal bruge og ikke andet. Innovation var det der startede GU, og den dag i dag tilbyder GU stadig et bredt udvalg af innovative og gennemtestede produkter til sportsfolk i hele verden.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
 

1 pakke (32 g)

Kalorier 100 Kcal
Fedt (0%)
Natrium 55 mg (2%)
Kalium 30 mg (1%)
Kulhydrater 22 g (7%)
Heraf fibre 0%
Heraf sukker 6 g
Protein 0 g
Kolesterol 0%
A vitamin 0%
C vitamin 0%
Kalcium 2%
Jern 0%
E vitamin 0%

Ingredienser: Maltodextrin, vand, fruktose, naturlige smagsstoffer, leucin, valin, isoleucin, kaliumcitrat, natriumcitrat, calciumcarbonat, grøn te ekstrakt (koffein), gellan gum, havsalt, malinsyre, solsikkeolie, natriumbenzoat (konserveringsmiddel), kaliumsorbat (konserveringsmiddel)

EAN: 307694931055

Ingen anmeldelser af dette produkt.