PurePower Energy Snack - tranebær er ikke kun en ny smagsvariant, men er en nytænkt energibar, der, med komplekse og simple kulhydrater, fylder dine energidepoter op. Man kører som ekstremudøver en kombineret kulhydrat- og fe…
Læs mere
Vejl.: 18,00
DKK 12,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

PurePower Energy Snack - tranebær er ikke kun en ny smagsvariant, men er en nytænkt energibar, der, med komplekse og simple kulhydrater, fylder dine energidepoter op. Man kører som ekstremudøver en kombineret kulhydrat- og fedtforbrænding, og derfor har denne snack et højt indhold af vegetabilsk fedt. PurePower Energy Snack er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring, og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. 

Anvendelse
PurePower Energy Snack - tranebær og kerner kan indtages som et mellemmåltid eller som supplement til et måltid. Indtages baren i forbindelse med træning er den produceret til indtagelse før og under træning. Barens milde smag og bløde konsistens gør den let at indtage under træning eller til konkurrence. 

Specifikationer

  • Vægt: 60 gram
  • Smag: Tranebær og kerner
  • 42% havre
  • Indhold: Havre, gylden sirup, vegetable oil (palme & rapsolie), sukker, tranebær 6%(tranebær, sukker, solsikke olie), smør (mælk), frø 3%(græskar, solsikke, hørfrø), salt.

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring, som fokuserer på høj kvalitet. Energy Snack - tranebær og kerner er derfor skabt til dig, der ønsker at yde dit bedste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring. PurePowers produkter fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Energy Snack - tranebær og kerner er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne, tester PurePower løbende deres produkter, og Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer forbrugeren de bedste energiprodukter.

 

Pr. 100 gram

Pr. 60 gram

Energi

1915kJ

457kcal

1149kJ

274kcal

Fedt

22.3

13.4

- heraf mættede fedtsyre

8.1

4.9

kulhydrater

56.7

34

- heraf sukkerarter

32.4

19.5

Fibre

4.5

2.7

Protein

5.7

3.4

Salt

0.07

0.04

Dosering: Efter behov

Opbevaring: Tørt, køligt og mørkt

EAN: 5701477926828

Ingen anmeldelser af dette produkt.