Disse lækre energibars fra PurePower fylder dine energidepoter med både komplekse og simple kulhydrater, og du kan anvende dem både før og under træning. Purepower energibaren er også et genialt velsmagende mellemmåltid, til …
Læs mere
Vejl.: 216,00
DKK 139,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Disse lækre energibars fra PurePower fylder dine energidepoter med både komplekse og simple kulhydrater, og du kan anvende dem både før og under træning. Purepower energibaren er også et genialt velsmagende mellemmåltid, til når du mangler energi. Purepower bruger ofte en række top-idrætsfolk, til evaluering samt test af produkter.

Anvendelse
Disse energibars fra Purepower kan anvendes både før, under og efter træning. Energi Snacken har et forholdsvist højt indhold af vegetabilsk fedt, idet man ofte som ekstrem udøver, kører over lange distancer, og dermed kører kombineret kulhydrat- og fedtforbrænding. 

Specifikationer

 • Indeholder: 60 gram pr. bar
 • Indeholder:
  • 3 stk. PurePower Energy Snack Kakao
  • 3 stk. PurePower Energy Snack Havre
  • 3 stk. PurePower Energy Snack Karamel/peanut
  • 3 stk. PurePower Energy Snack Tranebær/kerner
 • Smag: Havre, Kakao, Karamel/peanut, Tranebær/kerner
 • Optagelse: Let optagelig på grund af blandingen af komplekse- og simple kulhydrater
 • Mængde: Indtages efter behov
 • Kan anvendes: Før og under træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med fokus på høj kvalitet. Energy Snack er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Energi Snack er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne, bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Du kan læse mere om næringsindholdet pr. bar ved at klikke her:

PurePower Energy Snack Kakao

PurePower Energy Snack Havre

PurePower Energy Snack Karamel/peanut

Purepower Energy Snack Tranebær/kerner

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

 

EAN: ENERGYSNACK

Ingen anmeldelser af dette produkt.