Hvis ikke din krop har brug for at få tilført energi under træning, så er High5 ZERO den helt rigtige sportsdrik for dig. Disse tabs opløses i drikkedunken og sørger for, at du ikke kommer til at dehydrere i varmen og under h…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Hvis ikke din krop har brug for at få tilført energi under træning, så er High5 ZERO den helt rigtige sportsdrik for dig. Disse tabs opløses i drikkedunken og sørger for, at du ikke kommer til at dehydrere i varmen og under hård træning. Desuden er High5 Zero ideel til motionister, som ønsker et vægttab, idet tabsene hverken indeholder sukker eller kalorier. Disse tabs er med en frisk smag af æble og hindbær.

Anvendelse
Et væsketab på bare 2% kan nedsætte din ydeevne med 20%, og derfor har det stor betydning, at du mindsker dit væsketab, så dine resultater kan blive bedre. High5 Zero er desuden fremstillet til at modvirke dehydrering.

Når kroppen dehydreres, udskiller den elektrolytter, som er de mineraler, der hjælper musklerne og kroppen med at fungere optimalt. Ved væsketab er det ikke nok at drikke ekstra vand, der skal mere til. Under langvarig varme- eller udholdenhedspåvirkning, vil kroppen udskille disse elektrolytter, og de erstattes ikke af vand.

Der kan udvikles Hyponatriæmi, som også kaldes vandforgiftning, hvis der indtages meget vand under udholdenheds begivenheder. Herved kan der opstå en for lav forekomst af natrium i blodet. High5 Zero indeholder C- vitamin og 5 elektrolytter, blandt andet natrium, magnesium og kalium, som alle tre bidrager til elektrolytbalancen og på den måde modvirker træthed og udmattelse.

High5 Zero er blevet blevet ret populær blandt flere forskellige idrætsgrene, herunder cykling, triatlon, løb, fodbold, kampsport og svømning. Derudover kan nævnes feriegæster, som opholder sig meget i solen. High5 Zero indeholder hverken sukker eller kalorier, og de kan dermed sagtens bruges, hvis du ønsker at motionere med vægttab som mål.

Specifikationer

 • Dosering 1 hel tablet til ca. 750 ml.
 • Smag: Æble/hindbær
 • Ingen kunstige smagsstoffer
 • Ingen konserveringsmidler
 • Ingen farvestoffer
 • Ingen kalorier
 • Let og forfriskende sportsdrik
 • Hovedingredienser:
  • Elektrolytter: Natrium, magnesium, kalium, kalk
  • C-vitamin

Kvalitetsniveau
High5 er gennemtestet, dels på egne laboratorier, men også på fødevarelaboratorier i ind-og udland. Desuden er High5s produkter hele tiden holdt op mod de gældende antidoping regler.

Næringsdeklaration Pr. portion (4 g) Magnesium 56 mg (15%), kalium 70 mg (3,5%), kalk 9 mg (1,1%), C-vitamin 28 mg (35%)

Ingredienser: Surhedsregulerende Midler (citronsyre, æblesyre), maltodextin, Natriumbikarbonat, naturlige smagsstoffer, kaliumbicarbonat, kalciumkarbonat, magnesiumcarbonat, konsistensmiddel (polyethylenglycol), sødemiddel (sucralose), magnesiumcitrat, L-ascorbinsyre (vitamin C), farvestof (riboflavin)

EAN: 5027492005783

Ingen anmeldelser af dette produkt.