Hvem elsker ikke en god espresso, og endnu bedre kan du nu opnå en længerevarende energi under din træning, samtidig med at du nyder den lækre kaffesmag fra Espresso Love Energy Gel fra GU. Denne energi gel anvendes af profes…
Læs mere
Vejl.: 16,50
DKK 13,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Hvem elsker ikke en god espresso, og endnu bedre kan du nu opnå en længerevarende energi under din træning, samtidig med at du nyder den lækre kaffesmag fra Espresso Love Energy Gel fra GU. Denne energi gel anvendes af professionelle såvel som motionister, der ønsker mindre træthed i musklerne, muskelskader og en optimal væskebalance. 1 pakke Energy Gel indeholder 100 kalorier og er sammen med de effektive kulhydrater maltodextrin og fruktose med til at optimere optagelsen af energi. En sart mave og mavebesvær er ingen hindring hvis du ønsker at prøve de gode energi gels fra GU. Gelen er let fordøjelig således at alle har mulighed for at anvende den. De tre aminosyrer leucin, valin og isoleucin genopbygger og beskytter musklerne hvor indholdet af natrium opretholder væskebalancen.

Anvendelse
Uanset om du er professionel eller almindelig motionist kan du gøre brug af GU Energy Gel. Indtag gelen 5 minutter inden træning eller konkurrence, og gentag efter 45 minutters træning. Her får du en nem og lækker vej til mere energi og mindre muskelsmerter.

Specifikationer

  • Smag: Espresso Love (kaffe)
  • Indhold: 32 gram
  • 100 kalorier pr. pakke
  • Let fordøjelig
  • Opretholder væskebalancen
  • Mindsker træthed i musklerne
  • Reducerer muskelskader
  • Glutenfri
  • Med koffein

Kvalitetsniveau
GU er en anerkendt leverandør af energiprodukter, der med over 20 års erfaring stadig går ud fra de samme grundprincipper. GU's mission er at levere energiprodukter som kun indeholder det kroppen skal bruge og ikke andet. Innovation var det der startede GU, og den dag i dag tilbyder GU stadig et bredt udvalg af innovative og gennemtestede produkter til sportsfolk i hele verden.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
 

1 pakke (32 g)

Kalorier 100 Kcal
Fedt (0%)
Natrium 60 mg (3%)
Kalium 40 mg (1%)
Kulhydrater 22 g (7%)
Heraf fibre 0%
Heraf sukker 7 g
Protein 0 g
Kolesterol 0%
A vitamin 0%
C vitamin 0%
Kalcium 2%
Jern 0%
E vitamin 0%

Ingredienser: Maltodextrin, vand, fruktose, naturlige smagsstoffer, leucin, valin, isoleucin, kaliumcitrat, natriumcitrat, calciumcarbonat, grøn te ekstrakt (koffein), gellan gum, havsalt, citronsyre, malinsyre, solsikkeolie, natriumbenzoat (konserveringsmiddel), kaliumsorbat (konserveringsmiddel)

EAN: 307694931093

Ingen anmeldelser af dette produkt.