Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Garmin Virb Ultra antidugpakken gør, at du uanset vejr og vind kan optage de fineste og klareste billeder med dit Virb Ultra actionkamera. Dette sæt er især velegnet til at forhindre dug i fugtigt og koldt …
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Garmin Virb Ultra antidugpakken gør, at du uanset vejr og vind kan optage de fineste og klareste billeder med dit Virb Ultra actionkamera. Dette sæt er især velegnet til at forhindre dug i fugtigt og koldt vejr.

Specifikationer

  • Til Virb Ultra actionkamera
  • Forhindrer dug
  • Skaber klare optagelser

Kvalitetsniveau
Navnet Garmin er en god indikator for kvalitet ved produkterne, da de med deres dominerende plads på det internationale marked, kan kombinere komfort og funktionalitet på bedste vis. Dette er defineret ved robuste materialer og nytænkende teknologier, der kan give amatører og professionelle en forbedret træning eller konkurrencekørsel. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Garmin.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af Garmins produkter, skal foregå direkte gennem Garmin. Du kan kontakte Garmins support på tlf. 48105050 – deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Ingen anmeldelser af dette produkt.