Garmin har fremstillet denne Virb holder og hovedrem, som er kompatibel med Virb X og XE. Kameraet fastgøres på hovedet med denne justerbare holder og hovedrem, som kan anvendes med eller uden hat. Sæt kameraet fast med den m…
Læs mere
Vejl.: 189,00
DKK 189,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Garmin har fremstillet denne Virb holder og hovedrem, som er kompatibel med Virb X og XE. Kameraet fastgøres på hovedet med denne justerbare holder og hovedrem, som kan anvendes med eller uden hat. Sæt kameraet fast med den medfølgende klips, som kan sættes fast flere forskellige steder såsom hovedet, en lomme, en rygsæk eller bælte. Når du skal optage dine oplevelser kan du ikke undvære denne robuste og pålidelige kameraholder, der blandt andet er udstyret med indkoblingssamlinger, som udover spændkraft fastholder dit kamera og eliminerer rystelser.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Hovedrem og holder
  • Til Virb X og XE
  • Justerbar
  • Anvendes med eller uden hat
  • Ingen rystelser

Kvalitetsniveau
Garmin er ikke et mærke, man skal kimse af, da de er dominerende på det internationale marked. Her har de givet amatører og professionelle komfort og funktionalitet med robuste materialer og nytænkende teknologier. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Garmin.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af Garmins produkter, skal foregå direkte gennem Garmin. Du kan kontakte Garmins support på tlf. 48105050 – deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

EAN: 753759133306

Ingen anmeldelser af dette produkt.