Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette børstesæt fra PRO er det komplette rengøringssæt til motionisten og entusiasten, der ønsker kvalitetsprodukter, når cyklen skal rengøres og vedligeholdes. Børstes&ael…
Læs mere
Tilbudet udløber 17-11-2019
Vejl.: 289,00 Før 249,00
DKK 229,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette børstesæt fra PRO er det komplette rengøringssæt til motionisten og entusiasten, der ønsker kvalitetsprodukter, når cyklen skal rengøres og vedligeholdes. Børstesættet kan rengøre alle typer cykler og der medfølger sammen med de fem børster en klud til aftørring samt en opbevaringspose.

Anvendelse
Dette børstesæt er den ideelle gave til manden eller kvinden der cykler på enten elite-, motionist- eller entusiastniveau. Mangler du en gave til mors dag, fars dag, fødselsdag, jul- eller kalendergave, så er dette sættet du behøver. Børstesættet kan hovedsagligt anvendes til rengøring af det udvendige gearsystem på racer eller MTB, men det har flere anvendelsesmuligheder.

Specifikationer

  • Børstesæt
  • 5 børster
  • Klud til aftørring
  • Opbevaringspose

Kvalitetsniveau
Du får et solidt og godt børstesæt, som er ideelt til rengøring af udvendigt gearsystem, ramme, kassette og krank. Børsterne er konstrueret til formålet, og de kan komme ind på de mest vanskelige steder. Ydermere medfølger der en klud til aftørring samt en opbevaringspose til alle seks dele.

Ingen anmeldelser af dette produkt.