Clean og Protect er specielt udviklet til MTB- og Cykelcrossfolket, der har behov for at skidt og snavs hurtigt og nemt kan vaskes af.Morgan Blue Clean og protect er et produkt af høj kvalitet til brug på cykler. Den indehold…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Clean og Protect er specielt udviklet til MTB- og Cykelcrossfolket, der har behov for at skidt og snavs hurtigt og nemt kan vaskes af.Morgan Blue Clean og protect er et produkt af høj kvalitet til brug på cykler. Den indeholder silikone voks og rengøring komponenter. Denne polish fjerner pletter fra tjære, fedt eller andre stoffer. Denne polish giver også overfladen glans. Den behandlede overflade er beskyttet af en film, der afviser snavs og vand.

Anvendelse
Den overflade, der skal behandles, skal være ren og tør. Bruges kun i et godt ventileret rum. Polish bør omrystes før brug. Smør polish på med en klud.Når den er påført bør man vente et par sekunder, og gnid overfladen med en tør og blød klud. Med sit unikke 3-i-1 funktion, fjerner denne polish pletter, giver glans og beskytter. Bagefter kan snavs og støv let fjernes. Brug polish efter at have rengjort cykel med Morgan Blue Cleaner. Denne polish fjerner pletter af fedt efter samling af cyklen. Det gør cykler skinnende. Morgan Blue Clean og protect beskytter cyklen mod korrosion af salt om vinteren, og fra decolouration af solen om sommeren. EGENSKABER OG FORDELE* Indeholder ikke kalk, og den ridser ikke.

Specifikationer

  • Til beskyttelse og polering
  • Indhold: 1000 ml.

Kvalitetsniveau
Morgan Blue har i årevis bragt smarte og funktionelle produkter til beskyttelse og polering af cykeldele. Dette har gjort tilværelsen lettere som professionel cykelmekaniker, og skabt en bred vifte af muligheder for vedligeholdelse af din cykel. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Morgan Blue.

EAN: 5712934007066

Ingen anmeldelser af dette produkt.