Varenummer: 29275301

Klingebolt nøgle T-Model


.
75 DKK / STK
60 DKK ekskl. moms
 •  
 • En snild lille nøgle til at løsne klinge bolte med således, at du altid kan ordne boltene på klingen af dit kranksæt. Nøglen passer derved perfekt i pakken med ideelle cykelværktøjer til at ordne og vedligeholde din cykel.

  Anvendelse
  Klingebolt nøgle fra Point kan meget funktionelt ordne dine boltene på klingen af dit kranksæt. Modellen er lavet i en smart T-model således, at der gives en god komfort til hænderne.

  Specifikationer

  • Bredde på skaft 80mm
  • Længde 70mm

  Kvalitetsniveau
  Det tyske mærke Point holder niveauet oppe hos den enkelte cykelrytter ved, at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter til cyklen således, at dagligdagens problemer og mangler hurtigt bliver løst. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter, der i forvejen nydt af et verdensomspændende salg.

 • Brand Point
  Produkt Nøgle
  EAN 4016232038342
 • Preben K.

  Det er en udmærket klingebolt nøgle

  Nynne F.

  Fin nøgle, savner dog at den var 10 cm længere da stellet er i vejen for at nå indersiden af kransen ordenligt.

  mogens A.

  Værktøjet er ikke brugelig, fordi pasformen ikke er god.

  Leif S.

  super go

  Arne L.

  Den er knækket første gang den blev brugt

  Ivan J.

  Midterste tap er for smal til de fleste klingebolte. Har dog beholdt den, da den er bedre end en skruetrækker, som heller ikke passer.

  Ulrik H.

  Virker fint. Hvis du oplever at du ikke kan få nøglen ordenligt i bund under den sidste omdrejningsstramning, er det fordi det gennemgående hul i skrue-delen på nogle klingebolte ikke er bredt nok. I så fald kan man file lidt af siderne på den midterste tap på værktøjet, så dem bliver lidt mere spids/ trapez-formet. En anden fun fact: På varens indpakning står der "kettenblattmutternschlüssel". Tysk er et spøjst sprog...