Varenummer: PTCCP4C

Pedalarmsaftrækker Park Tool CCP-44 til Octalink og ISIS aksel


.
166 DKK / STK
132,80 DKK ekskl. moms
 •  
 • Alt-i-én-aftrækker hvor der ikke skal bruges tillægsværktøj, men hvor du klarer opgaven med denne nøgle alene. Aftrækkeren er lavet i et robust materiale, og giver en god komfort til hænderne med håndtaget, der er dyppet i vinyl.

  Anvendelse
  Sørg for at aftrækkeren er skruet hårdt fast indvendig i pedalarmen før du begynder selve aftrækningen, ellers risikerer du at ødelægge gevindet indvendigt i pedalarmen.

  Specifikationer

  • Denne aftrækker til pedalarme kan anvendes på følgende typer pedalarme:
   • Splined Shimano Octalink og ISIS Drive krankbokse, der ikke bruger en selvaftrækkende funktion.

  Kvalitetsniveau
  Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

 • Brand Park Tool
  Produkt Aftrækker
  EAN 763477001276
 • Jørgen S.

  Fungerer efter hensigten !