Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Park Tool tilbyder her alt i en aftrækker hvor der ikke skal bruges tillægsværktøj, men hvor du klarer opgaven med denne nøgle alene. Dette giver et højt niveau til brugerens vedligehold…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 139,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Park Tool tilbyder her alt i en aftrækker hvor der ikke skal bruges tillægsværktøj, men hvor du klarer opgaven med denne nøgle alene. Dette giver et højt niveau til brugerens vedligeholdelsesevner således, at man har en god komfort med sit cykelværktøj.

Anvendelse
Sørg for at aftrækkeren er skruet hårdt fast indvendig i pedalarmen før du begynder selve aftrækningen, ellers risikerer du at ødelægge gevindet indvendigt i pedalarmen.

Specifikationer

  • Alle 22mm x 1 gevind typer med 4 kantet krankaksel
  • Til Power Spline fra Sram hvor der bruges 8mm gevind bolt
  • Passer også til Power Drive og PowerSpline.

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

13-01-2014
Perfekt - hurtig levering