Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Når du monterer dine pedaler, er det ofte vigtigt, at det bliver gjort med det korrekte moment. Denne 15mm kæbenøgle fra ParkTool passer til en 3/8" topnøgle og gør det muligt at montere pedal…
Læs mere
Vejl.: 189,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Når du monterer dine pedaler, er det ofte vigtigt, at det bliver gjort med det korrekte moment. Denne 15mm kæbenøgle fra ParkTool passer til en 3/8" topnøgle og gør det muligt at montere pedaler med et 15mm indgreb. Det er naturligvis vigtit, at topnøglen har moment måling. Dette stykke værktøj er lavet i 5mm tykt, laser skåret og varmebehandlet stå, der garanterer stor styrke og lang holdbarhed.

Anvendelse
Når pedalerne skal monteres og tilspændes med moment på din cykel så kan denne pedalnøgle anvendes sammen med en moment 3/8" topnøgle.

Specifikationer

  • Pedal nøgle 15 mm
  • 5mm kraftig
  • Passer til 3/8" moment topnøgle

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder. Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

Ingen anmeldelser af dette produkt.