5 anmeldelser
Denne praktiske nøgle fra Park Tool kan bruges som modhold på klingebolt-møtrikkerne på kranksættet. Nøglen kan derved hurtigt blive vigtig i din samling af cykelværktøj, så dine bolte og møtrikker nemt kan vedligeholdes. An…
Læs mere
Vejl.: 65,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne praktiske nøgle fra Park Tool kan bruges som modhold på klingebolt-møtrikkerne på kranksættet. Nøglen kan derved hurtigt blive vigtig i din samling af cykelværktøj, så dine bolte og møtrikker nemt kan vedligeholdes.

Anvendelse
Værktøjet kan bruges til alle kendte klingebolte, hvor den bagerste del er udformet med et lige spor til indgreb på denne nøgle. Nøglen er med 2 ender med forskellige udformninger, og således kan nøglen klare langt de fleste typer klingebolte.

Specifikationer

  • Nøgle bredde: 12 mm
  • Blad tykkelse: Ca. 1,35 mm
  • Vægt: Ca. 25 gram

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulige reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk, da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykelentusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikre den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 0763477002068

17-04-2019
Ok kvalitet, men den dur ikke hvis dine klingebolte er godt sammengroet.
10-01-2019
den tager ikke ordenligt fat. svær at styre når klingen sidder på kranken på cyklen. jeg ville hellere satse på den lidt større klingebolt T-model, hvor man bedre kan fastholde nøglen v at lægge vægt mod klingebolten.
16-10-2018
2 ud af 5 bolte sad meget fast efter 20 år , nøglen gled ud af indgrebet , så måtte bruge en universaltang for at klemme og holde indgrebet . Kingebolt nøgle T-model vil nok være at foretrække til at presse og fastholde indgrebet .
22-05-2018
Man får jo kun hvad man betaler for
09-01-2018
Fin, men kunne godt passe endnu bedre.