1 anmeldelser
Park Tool giver en prøve med den her pedalnøgle, hvor et oversize og asymmetrisk hoved giver alsidige muligheder for en vedligeholdelse og efterstramning af dine pedaler. Pedalnøglen er lavet i et robust materialer og dyppet …
Læs mere
Vejl.: 439,00
DKK 439,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Park Tool giver en prøve med den her pedalnøgle, hvor et oversize og asymmetrisk hoved giver alsidige muligheder for en vedligeholdelse og efterstramning af dine pedaler. Pedalnøglen er lavet i et robust materialer og dyppet i vinyl for en bedre komfort. Hovedet er desuden tyndt nok til, at kunne nå alle vinkler og hjørner.

Anvendelse
PW-5 fra Park Tool giver mange muligheder for anvendelse, og sørger samtidig for et højt niveau af komfort til hånden. Pedalnøglen kan både bruges til at dreje 30 og 45 grader.

Specifikationer

  • Størrelse: 2 x 15 mm
  • Længde: 40 cm
  • Vinkel: 30 og 45 grader
  • Materiale: Cro-Moly stål
  • Dyppet i vinyl

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477005525

16-07-2012
Rigtig god nøgle, smart med flere vinkler, så man altid kan finde et sted hvor man kan få godt fat.