1 anmeldelser
Denne olie til våde vejrforhold, har en høj viskositet. Den syntetiske olie anbefales som vådt smøremiddel til våde forhold og langdistancecykling. Finish Line Wet Lubbricant - Cross Country Lube er den mest holdbare og mest …
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne olie til våde vejrforhold, har en høj viskositet. Den syntetiske olie anbefales som vådt smøremiddel til våde forhold og langdistancecykling. Finish Line Wet Lubbricant - Cross Country Lube er den mest holdbare og mest vandafvisende af alle Finish Lines olier.

Anvendelse
Hvis denne olie anvendes under tørre eller støvede forhold, anbefales det, at man aftørrer kæden for overskydende olie inden brug. Du bør aftørre kæden for at undgå, at kæden tiltrækker for meget snavs. Siden denne olie kom på markedet er den blevet det mest foretrukne smøremiddel blandt mange professionelle under Off Road forhold. Grunden til denne popularitet er, at olien har en evne til at være vedholdende selv under ekstremt våde betingelser og under saltluftige kyststrækninger. Olien kan også anbefales til bevægelige dele på cyklen, da den giver en ultimativ smøreevne og beskyttelse. Det vil dog kræve en hyppigere rengøring, hvis olien skal anvendes på bevægelige dele.

Specifikationer

  • Finish Line Cross Country Wet Lube
  • Sprayflaske med 246 ml

Kvalitetsniveau
Olien er biologisk nedbrydelig, da den består af mellem 20 og 60 % basisolier. Når olien kommer i kontakt med jord-bårne bakterier vil den nedbrydes inden for 28 dage. Olien er ikke giftig, når den anvendes i de mængder, den er tilsigtet. Cross Country indeholder ingen kræftfremkaldende eller farlige luftforurenende ingredienser. Olien overholder alle miljøregler i Europa, når den anvendes som tiltænkt.

EAN: 5707965230279

19-02-2015
Super