Denne olie er en høj viskositet og syntetisk olie, der anbefales som våd smøremiddel til våde forhold og langdistance cykling. Finish Line Wet Lubbricant - Cross Country Lube er den mest holdbare og mest vandafvisende af alle…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 39,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne olie er en høj viskositet og syntetisk olie, der anbefales som våd smøremiddel til våde forhold og langdistance cykling. Finish Line Wet Lubbricant - Cross Country Lube er den mest holdbare og mest vandafvisende af alle Finish Line's olier.

Anvendelse
Olien er udviklet til våde vejrforhold. Hvis denne olie anvendes under tørre eller støvede forhold, anbefales det, at man aftørrer kæden for overskydende olie inden brug. Vi anbefaler, at du aftørrer kæden efter at have smurt den, fordi du dermed vil undgå, at olien tiltrækker for meget snavs. Siden denne olie kom på markedet, er olien blevet det mest foretrukne blandt mange professionelle. Olien bliver også foretrukket af mange, som cykler Off Road, fordi olien har en evne til at være vedholdende selv under ekstreme våde betingelser og under saltluftige kyststrækninger. Olien er også at anbefale til bevægelige dele på cyklen, da den giver en ultimativ smøreevne og beskyttelse, det vil dog kræve en hyppigere rengøring.

Specifikationer

  • Finish Line Cross Country Wet Lube
  • Drypflaske med 60 ml.

Miljø
Olien er biologisk nedbrydelig, da den består af mellem 20 og 60 % basisolier. Olien vil nedbrydes inden for 28 dage, når den kommer i kontakt med jord-bårne bakterier. Olien er ikke giftig, når den anvendes i de mængder den er tilsigtet og Cross Country indeholder ikke nogle kræftfremkaldende eller farlige luftforurenende ingredienser. Olien overholder alle miljøregler i Europa, når den anvendes som tiltænkt.

EAN: 5707965230088

Ingen anmeldelser af dette produkt.