Super lækker flet kurv fra Basil til montering på fronbagagebæret. Basil kurven har nogle fede detaljer med nogle lækre håndtag, samt logo i vaskbart materiale. Cykelkurven til front har en rigtig god rummelighed og med sine …
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 369,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Super lækker flet kurv fra Basil til montering på fronbagagebæret. Basil kurven har nogle fede detaljer med nogle lækre håndtag, samt logo i vaskbart materiale. Cykelkurven til front har en rigtig god rummelighed og med sine høje sider, er den perfekt til transport af store indkøbsposer, tasker eller diverse til den hyggelige picnictur i skoven.

Anvendelse
Denne cykelkurv fra Basil præsenterer sublime muligheder for et godt virkemiddel til opbevaring og transport af sine ting og sager. Cykelkurven kan benyttes på de fleste typer af cykler, hvor den vil komme til at indgå i et stilrent udseende.

Specifikationer

  • Dimensioner: 40x16x33 (LxBxH)
  • Farve: Natur/Brun
  • Materiale: Rattan flet
  • Ekskl. monteringssæt

Montering
Vi anbefaler, at du spænder denne kurv fast med stropper, strips eller lignende. Du kan med fordel anvende stropper, således, at kurven kan tages med ind i hjemmet, på skovturen eller supermarkedet.

Kvalitetsniveau
Basil er kendt for produkter af høj kvalitet med cyklisten i fokus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at kurven tages med indendørs, hvis den har været udsat for regn, slud eller sne, for at bevare kurvens flotte farve.

EAN: 8715019130755

Ingen anmeldelser af dette produkt.