Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
En sublim sikkerhed og komfort kan opnås med denne cykelhjelm, hvor hverdagen i trafikken hurtigt kan gøres lidt nemmere. Cykelhjelmen er gjort ekstra robust og sikker med en smart In-mold konstruktion, der st&os…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

En sublim sikkerhed og komfort kan opnås med denne cykelhjelm, hvor hverdagen i trafikken hurtigt kan gøres lidt nemmere. Cykelhjelmen er gjort ekstra robust og sikker med en smart In-mold konstruktion, der støber en beskyttende EPS-Liner sammen med en hård yderskal. Dette giver en holdbar og slidstærk gardering mod eventuelle stød og slag ved styrt. Dermed kan hav en større sikkerhed i trafikken, hvor MIPS vil give det sidste pift til sagen. MIPS består af et integreret bur inde i cityhjelmen, der kan lade hovedet dreje under styrt således, at risikoen for vrid formindskes.

Komfort er et nøgleord i denne sammensætning, hvor et DOV ventilationssystem står for en stor ventilation og åndbarhed til hovedet. Her sørger en digitalt "Air Flow Simulation" for en bedre ventilation og naturlig gennemstrømning af luft til hovedet, igennem de forskellige ventilationskanaler af forskellige hastigheder. Dette bliver suppleret med STACC, hvilket er betegnende for en ventilationskanal oppe foran på hjelmen, der beriger de mest nødvendige dele af anatomien i hovedet med frisk luft. Dermed kan man få lov til at køre rundt med et tempereret og ventileret hoved igennem hele cykelturen i trafikken.

Anvendelse
Chaser MIPS cykelhjelm fra Sweet Protection er løftet op af sine specifikationer, der kan hjælpe på en bedre oplevelse i trafikken, hvor sikkerhed og komfort ikke er små ord. Cykelhjelmen henvender sig til brug af den gængse pendler og cyklist i trafikken, der har brug for at få en større sikkerhed og komfort til sin cykling. Cykelhjelmen kan hjælpe brugeren med at opnå en bedre pasform med OCCIGRIP, hvor en drejeknap bagpå hjælper på at justere i bredde og højde. Dette bliver desuden optimeret af Comfort Pads, hvor hovedet kan være behageligt hele vejen igennem.

Specifikationer

 • Mono Shell Construction
 • In-mold konstruktion
 • EPS-Liner
 • MIPS
 • Occigrip Turn Dial
 • Comfort Pads
 • DOV ventilation
 • STACC ventilation
 • Certifikation: CE EN 1078
 • Vægt: 290 gram
 • Farve: Matsort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection viser gode tendenser med deres produkter, der er en direkte afspejling af deres seriøse tilgang og passion for sport og kvalitetsstemte produkter. Komfort og funktionalitet bliver leveret lige til hoveddøren med produkter, der er udviklet vha. solide materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem en solide plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle har nydt godt af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sweet Protection, hvor der gives en frihed til at have det sjovt.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ikke meget til denne cykelhjelm, men man bør blot tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog kan vi ikke anbefale, at man benytter sig af stærke rengøringsmidler til dette, da det kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.