Designet ud fra stramme krav, er Yadd-I er kommet til verden. Cykelhjelmen holder sig på en moderigtig sti, og kan tilbyde alsidige specifikationer til brugeren. Cykelhjelmen beskytter hovedet med en robust og let In-mold kon…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Designet ud fra stramme krav, er Yadd-I er kommet til verden. Cykelhjelmen holder sig på en moderigtig sti, og kan tilbyde alsidige specifikationer til brugeren. Cykelhjelmen beskytter hovedet med en robust og let In-mold konstruktion, hvor yderskallen er smeltet sammen med foringen på hjelmen. Dette resulterer i, at hjelmen kan beskytte mod hårde slag og stød, men samtidig have en let vægt. Tilpasningssystemet er det specielle ved denne hjelm, da Soft Tune System vha. en elastik lader hjelmen få en selvregulerende effekt i forhold til pasformen. Yadd-I giver desuden en fremragende ventilation med Forced Air Cooling Technology således, at hovedet kan forblive tempereret undervejs hele køreturen.

Anvendelse
Yadd-I fra Abus sørger for elementære specifikationer, der kombineret giver en alsidig og ideel hjelm til den moderne pendler. Cykelhjelmen sørger for beskyttelse og komfort ved færdsel i trafikken, så det kan blive en god oplevelse at køre i trafikken. Hjelmen kan desuden nemt anvendes med bløde og justerbare stropper, og en selvregulerende pasform.

Specifikationer

 • Farve: Matsort
 • Vægt: 240-300 gram
 • In-mould konstruktion
 • Elastiktilpasning
 • 5 ventilationshuller
 • Aftagelige og vaskbare inderpuder'
 • Aftagelig skygge
 • Klik-spænde

Kvalitetsniveau
Abus er navnet og symbolet på sikkerhed, hvilket de i årevis har vist med deres produkter. Dette adskiller dem fra andre fabrikanter, og har desuden gjort dem elskværdige hos amatører såvel som professionelle. Kunden kan derfor være sikker på et produkt, hvor sikkerheden er prioriteret lige så højt som funktionaliteten.

Vedligeholdelse
Denne cykelhjelm kræver ikke en speciel vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det anbefales derimod ikke, at man gør brug af stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige hjelmen.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.