2 anmeldelser
Bells Local cykelhjelm giver dig med sit smalle design og cool look en god kombination af udseende og sikkerhed, der henvender sig til den modebevidste cyklist og skater. Du får en sikker hjelm, hvor det klassiske skate…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Bells Local cykelhjelm giver dig med sit smalle design og cool look en god kombination af udseende og sikkerhed, der henvender sig til den modebevidste cyklist og skater. Du får en sikker hjelm, hvor det klassiske skater-design er blevet kombineret med moderne komfort. F.eks. er hjelmen udstyret med Action Fit, så du nemt og hurtigt kan justere cykelhjelmens størrelse, så dens pasform er perfekt til dig. For at give dig optimal afkøling, er hjelmen udstyret med 10 ventilationshuller.

Anvendelse
Bell Local henvender sig primært til Skatere, BMX og Freeride cykling, men skaterhjelmen kan også sagtens benyttes til almindelig bykørsel. Hjelmen er god hele året rundt. Om sommeren holder dens 10 ventilationshuller dit hoved koldt og om vinteren er det, takket være det indbyggede Action Fit-system, nemt at justere hjelmstørrelsen, så den kan rumme en hjelmhue.

Specifikationer

  • Farve: Mat grågrøn (Mat Peacock)
  • Aldersgruppe: Junior og voksne
  • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 og 59-63
  • Vægt: 453 gram
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC og ASTM F1492-08 (Skater)
  • 10 ventilationshuller
  • Action FitTM
  • ABS Hard Plastic Shell with EPS Liner

Kvalitetsniveau
Denne Bell Local Cykel- og Skaterhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Foruden at beskytte dig i tilfælde af et uheld, er Bell Local også designet til at give god komfort. Hjelmen er derfor udstyret med Action Fit, der gør det muligt hurtigt at justere pasformen vha. en lille drejeknap bagerst i hjelmen.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, men du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Action FitTM). Med dette system regulerer du let hjelmens hovedrem i omkreds størrelse, men også den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken indtil hjelmen er tilpasset så den sidder fast på hovedet.

25-10-2018
Great fit, great colour, excellent service.
13-02-2018
Super fed hjelm i en rigtig lækker farve. Har før haft en Bell hjelm, og de sidder bare rigtig godt!