Varenummer: SM-56160000-A2Y-S

Smith Overtake - Cykelhjelm - Frost Mint - Str 51-55


.
1.499 DKK / STK
1.199,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Fra aller øverste hylde hos amerikanske Smith får du her en Overtake cykelhjelm, der er designet til at holde dit hoved beskyttet, i tilfælde af styrt og uheld. Hjelmen var den første af Smiths hjelme, der blev forsynet med det geniale Aerocore system - bestående af et beskyttende bikube-lignende Koroyd-lag af rør, der under et styrt krøller sammen, og tager af for en stor del af kraften. De hule rør tillader samtidig kølende luft at passere igennem hjelmen.

  Anvendelse
  Denne cykelhjelm er skabt til landevejsrytteren, der søger god beskyttelse og et lækkert design. Med Overtake har Smiths designere kælet for detaljerne og skabt en visuelt flot hjelm, der takket være sin indre Aerocore bikube-konstruktion i Koroyd giver dig op til 30% bedre beskyttelse end en almindelig cykelhjelm.

  Specifikationer

  • Farve: Frost mint
  • Letvægts Aerocore in-mold konstruktion
  • Koroyd indre zone-konstruktion
  • Vaporfit Justeringssystem
  • 21 optimerede ventilationshuller
  • 16 CFR Part 1203 godkendt
  • Vægt: ca. 295g

  Kvalitetsniveau
  Denne hjelm er designet til at yde optimal beskyttelse. Det starter med en fantastisk pasform, der sikrer, at hjelmen sidder godt på hovedet. Derudover er der anvendt Aerocore og Inmold-teknologier i hjelmen, der er testet i vindtunnel for at optimere aerodynamikken og luftgennemstrømningen.

  Vedligeholdelse
  Du kan rengøre denne hjelm med en fugtigt klud efter behov. Undlad at spraye hjelmen med rengøringsmidler fra en spraydåse, da drivgasserne kan smelte skumpolstringen.

   

   

   

  Overtake your competition with this revolutionary NEW helmet. Providing maximum ventilation, superior aerodynamics and improved protection, the Overtake is the ultimate racing helmet and a must have for any cyclist, in any event. Integrating proprietary technologies with best-in-class protection options, the AEROCORE™ construction featuring Koroyd® optional linings make the Overtake your ticket to ride.

  Lightweight Aerocore in-mold construction Ventilated protection featuring patented Koroyd material Integrated skeletal structure and carbon fibre reinforcements Vaporfit adjustable fit system 21 optimized vents balance aerodynamic performance without compromising ventilation New x-static with reactive cooling performance lining Ultra-light single layer webbing Airevac ventilation Ultimate sunglass integration

 • Brand Smith
  Produkt Cykelhjelm
  Anvendelse Race
  Farve Grøn, Grå
  Størrelse 51, 52, 53, 54, 55
  Mips Nej
  Integreret lygte Nej
  Aldersgruppe Voksen
  In-mould Ja
  Lukning Klik
  Insektnet Nej
  EAN 762753243812
 • Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
  For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt og har den rette størrelse.

  Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

  • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
  • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
  • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

  Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
  Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

  0-3 år 44-52 cm
  2-7 år 46-57 cm
  5-12 år 52-60 cm
  12+ 52-65 cm

  Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.