Abus Gamechanger serverer en redefinering af cykelsportens regler om aerodynamik. Cykelhjelmen er gjort robust og let ved en In-mold konstruktion, så den kan give beskyttelse mod hårde stød og slag. Et Mult…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Abus Gamechanger serverer en redefinering af cykelsportens regler om aerodynamik. Cykelhjelmen er gjort robust og let ved en In-mold konstruktion, så den kan give beskyttelse mod hårde stød og slag. Et Multi Position Design giver den bedste aerodynamik ved, at have formindsket alle vindudsatte områder, uanset hovedets vikel og det gængse klima. Cykelhjelmen leverer desuden en fantastisk ventilation med den patenterede Forced Air Cooling teknologi, så der gives et tempereret hoved under hele kørslen.

Anvendelse
Gamechanger fra Abus giver dig den optimale oplevelse, når du er ude og træne eller køre konkurrencekørsel. Cykelhjelmen er perfekt til landevejen, hvor den er rippet for alle generende elementer, så du blot kan koncentrere dig om din egen kørsel. Hjelmen giver mulighed for at bære briller bagpå og foran, men aerodynamiske beslag. Der gives desuden en hurtig og nem justering af størrelsen med Zoom Ace, så den perfekte pasform kan opnås.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Vægt: 260-290 gram
  • CE EN 1078 godkendt
  • Forced Air Cooling Teknologi - Ventilationssystem til optimal hovedtemperatur
  • Flowstraps - Behagelige stropper
  • Zoom Ace - Mulighed for personlig tilpasning
  • Airport - Aerodynamisk beslag på bagsiden og fronten til briller
  • In-Mold konstruktion
  • Vaskbare og udskiftelige puder

Kvalitetsniveau
Denne cykelhjelm fra Abus er udviklet i samarbejde med Team Movistar, der gransket alle små detaljer i cykelhjelmen, så den er perfekt til konkurrencekørsel. Hjelmen giver en fremragende blanding af komfort, funktionalitet og sikkerhed. Denne sikkerhed ses desuden i andre af Abus' produkter.

Vedligeholdelse
Denne cykelhjelm kræver ikke en stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det anbefales dog ikke, at benytte sig af stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse. Dette kan beskadige cykelhjelmen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.