PurePower Carbo Race elektrolytdrik med en forfriskende smag af hindbær, som leder tankerne hen på en læskende sodavandsis. Dette energipulver tilfører dit vand et særligt indhold af mineraler, som øger optagelsen af vand i k…
Læs mere
Vejl.: 23,00
DKK 15,00
Vi garanterer min. 3 måneders holdbarhed på energiprodukter
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PurePower Carbo Race elektrolytdrik med en forfriskende smag af hindbær, som leder tankerne hen på en læskende sodavandsis. Dette energipulver tilfører dit vand et særligt indhold af mineraler, som øger optagelsen af vand i kroppen, og mindsker risikoen for dehydrering under fysisk træning. 

Dette elektrolytpulver indeholder også kulhydrater som bidrager til at vedligeholde din ydeevne under længerevarende udholdenhedstræning.

Anvendelse
Denne elektrolytdrik anvendes før træning eller under længerevarende, hård træning. Drikken indeholder de vigtige næringssalte (elektrolytter), som din krop har brug for til at binde væske og holde væskebalancen oppe.

Dette brev er nemt at have med på farten eller på ferier, hvor det ikke er nødvendigt at medbringe flere kilo pulver.

Prøvepakken er ideel til at smage flere forskellige varianter og indholdet passer til 600 ml. vand. Pulveret tilsættes blot drikkedunken, som rystes let efterfølgende. Ønsker du en kraftigere, mere intens smag, kan du med fordel blande pulveret i en mindre mængde vand.

Specifikationer

  • PurePower Carbo Race
  • Elektrolytpulver
  • Smag: Hindbær
  • Indeholder: 50 gram
  • Blandingsforhold:
    • 50 g. pulver til 600-750 ml ml. vand
  • Hurtigt opløst 
  • Energi: Maltodextrin, fruktose
  • Kan anvendes: Før og under træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Elektrolyt er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower Carbo Race Elektrolyt bliver fremstillet under nøje kontrol af de danske myndigheder, og energidrikken er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produktet bliver det løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Ingredienser

Isomaltulose, fruktose, maltodextrin, natriumcitrat, aroma, surhedsregulerende middel: citronsyre, antiklumpningsmiddel: siliciumdioxid, farvestof: E162

Næringsindhold Pr. 100 gram Pr. 50 gram
Energi  1538 kj / 362 kcal 769 kj / 181 kcal
Fedt  0 g 0 g
- heraf mættede fedtsyrer  0 g 0 g
Kulhydrat  90 g 45 g
- heraf sukkerarter 63 g 31,5 g
Kostfibre  0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,4 g 0,7 g

 

Dosering: 50 gram opløses i 600 ml vand. En strøgen 50 ml. måleske indeholder ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi desværre ikke fødevarer retur.

 

 


Vi garanterer altid minimum 3 måneders holdbarhed på alle vores energiprodukter.

Energiprodukter med en holdbarhed under 3 måneder, sælges altid til nedsat pris - og det vil altid fremgå tydeligt i overskriften, hvis et produkt har kort holdbarhed. 

 

EAN: 5701477936209

Ingen anmeldelser af dette produkt.