Hvis du vil være sikker på at have så smidigt et gear og kabel system på din cykel som muligt, så er det nødvendigt at bruge det rigtige værktøj når der skal monteres nye kabler eller wire på cyklen. Det får du med denne wire…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 629,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Hvis du vil være sikker på at have så smidigt et gear og kabel system på din cykel som muligt, så er det nødvendigt at bruge det rigtige værktøj når der skal monteres nye kabler eller wire på cyklen. Det får du med denne wire- og kabelsaks fra Würth, der med sit specialhærdede skær leverer en ren snitflade. 

Anvendelse
Denne wire og kabel saks har en stærk og skarp kæbe som sørger for at gear og bremsewire ikke trevler når de kortes af. Det samme gør sig gældende den udvendige kabelstrømpe. Med denne tang kan du i et snuptag klippe diverse typer af kabel og wire til i længden, så de passer perfekt til din cykel.

Specifikation:

  • Specialhærdede skær for stålwire, fjedertråd m.m.
  • Ren snitflade
  • Plastovertrukne greb af faconstål
  • Returfjeder
  • Håndterer stålwire op til 7mm i diameter, stålkabler op til 5mm i diameter og fjedertråd op til 2,5mm i diameter

Kvalitetsniveau
Würth leverer som sædvanlig et kvalitetsprodukt. Tangen har specialhærdede skær og et plastovertrukket greb, der giver et godt og sikkert greb om tangen. Dette viderefører kvaliteten hos Würth, hvor komfort og funktionalitet er blevet repræsenteret godt i produkterne. Dette har også ført til, at man har haft en dominerende plads på det internationale marked, hvor talrige kunder har været tilfredse med produkterne.

EAN: 4024835263290

Ingen anmeldelser af dette produkt.