Alsidig og funktionel kabelklipper fra Park tool, der sørger for, at undgår at ødelægge kabler og wires på din cykel. Kæberne på denne kabelklipper, er varmebehandlede således, at der gives en større styrke. Udformningen på k…
Læs mere
Vejl.: 569,00
DKK 449,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Alsidig og funktionel kabelklipper fra Park tool, der sørger for, at undgår at ødelægge kabler og wires på din cykel. Kæberne på denne kabelklipper, er varmebehandlede således, at der gives en større styrke. Udformningen på kæberne giver et rent snit på inder- og yderkabel, mens håndtagene er ergonomiske korrekte. Dermed får du en kabelklipper, hvor komforten og funktionaliteten er i top.

Anvendelse
Denne kabelklipper fra Park Tool er et perfekt virkemiddel i din dagligdag, så du altid kan udføre et professionelt på din cykel. Kabelklipperen er desuden meget nem at anvende, da den kan give et rent snit, men også er udstyret med en klemmeanordning således, ender kan klemmes forsvarligt fast.

Specifikationer

  • Kold smedet stål
  • Varmebehandlet kæber for større styrke
  • Præcisionskæber som giver et rent skær både på inder og yderkabel
  • Top prpfessionelt værktøj
  • Stål klemme ved enden af håndgrebene så disse holdes sammen når værktøjet ikke er i brug

Kvalitetsniveau
Park Tool har i mange år udviklet specialværktøj til cykler, med en meget høj kvalitet. Alle produkter er lavet til, at kunne udføre den mest professionelle reparation af din cykel. Firmaet leverer produkter både til amatører og professionelle, hvor den højeste komfort og funktionalitet bliver tilbudt. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Park Tool.

Vedligeholdelse
Denne kabelklipper kender ingen rigtig vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 763477002044

Ingen anmeldelser af dette produkt.