Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne kraftfulde svensknøgle fra ParkTool kan du løse en lang række reperationsopgaver på din cykel. Svensknøglen er smedet i kulstofstål, hvorefter den er blevet forkromet, hvilket …
Læs mere
Vejl.: 259,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne kraftfulde svensknøgle fra ParkTool kan du løse en lang række reperationsopgaver på din cykel. Svensknøglen er smedet i kulstofstål, hvorefter den er blevet forkromet, hvilket giver en rigtig flot finish og frem for alt giver nøglen stor styrke og lang holdbarhed.

Anvendelse
Står du og mangler den rigtige størrelse fastnøgle, så er denne svensknøgle god at have ved hånden. Nøglen har et kæbegab på 24mm, så du kan klare en stor mængde opgaver, som du ellers skulle bruge mange forskellige fastnøgler til. Denne svensknøgle er derfor et ideelt værktøj at have hængende i dit værksted. Nøglen har fået en blå belægning der gør det nemt at holde om den, og samtidig gør nøglen let at finde.

Specifikationer

  • Park Tool svensknøgle med kæbe gab op til 24 mm
  • Materiale: Smedet kulstofstål som er forkromet

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder. Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.