Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en original digital vægt fra Park Tool til vejning af din cykel mm. Vægten er forsynet med silikone-belagte kroge, der beskytter din cykels stel, når du vejer den. AnvendelseDenne digitale …
Læs mere
Vejl.: 849,00
DKK 549,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en original digital vægt fra Park Tool til vejning af din cykel mm. Vægten er forsynet med silikone-belagte kroge, der beskytter din cykels stel, når du vejer den.

Anvendelse
Denne digitale vægt kan bruges til at veje din cykel, stellet og diverse komponenter. Vægten kan veje op til 25 kg og viser decimaler ned til 20 gram. Den har en nøjagtighed på +/- 100 gram.

Specifikationer

  • Digital vægt
  • Til vejning af cykel, stel og komponenter.
  • Silicone belagte kroge.
  • Måler op til 25 kg og viser decimaler ned til 20 gram.
  • Er nøjagtig inden på +/- 100 gram.

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.