Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Park Tool leverer her en nøgle til låsering ved krankskål. Dobbelt låserings hagenøgle. Den ene side er en enkelt krog, den anden er en hagenøgle med 3 hak for bedre engagement i lå…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Park Tool leverer her en nøgle til låsering ved krankskål. Dobbelt låserings hagenøgle. Den ene side er en enkelt krog, den anden er en hagenøgle med 3 hak for bedre engagement i låseringen. Den tre-krogede ende passer på 3-nots låsering, med en maksimal udvendig diameter på 46mm, og mindre diameter (i hakkene) på 40mm.

Anvendelse

Til af- og påmontering af kranklejer.

Specifikationer

  • Park Tool krankværktøj model HCW-5
  • 2 sidet hagenøgle
  • Størrelse 46mm og 42mm
  • 3 nots låsering
  • Til montering og demontering af kranklejer

Kvalitetsniveau

Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

05-04-2018
Det virker på min gamle Raleighs crank.