Med dette torxnøglesæt fra OnGear kan du foretage justeringer og reparationer på din cykel med værktøj af høj kvalitet, uden at du behøver sprænge budgettet. Disse torxnøgler er udført i hærdet stål af industrikvalitet. Sætte…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med dette torxnøglesæt fra OnGear kan du foretage justeringer og reparationer på din cykel med værktøj af høj kvalitet, uden at du behøver sprænge budgettet. Disse torxnøgler er udført i hærdet stål af industrikvalitet. Sættet inkluderer syv forskellæge størrelser af torx-nøgler, så du altid kan have den rette lige ved hånden.

Anvendelse
Når du justerer cykler i dag, opdager du hurtigt, at mange benytter torxskruer i forskellige størrelser. Det samme er tilfældet med meget af det ekstraudstyr du måtte få brug for at montere på din cykel. Derfor er det vigtigt for dig at have et sæt torx-skruer i alle gængse størrelser ved hånden, når du får brug for det. Med dette OnGear-sæt kan du efterskrue og montere diverse udstyr korrekt.

Specifikationer

  • OnGear torxnøglesæt
  • Størrelser på nøglerne: T10/T15/T20/T25/T27/T30/T40
  • Materiale: hærdet industri kvalitets stål

Kvalitetsniveau
Dette OnGear multitool er udviklet af en taiwansk producent der laver højkvalitets hi-end stål og aluminiums produkter. Firmaet er ANSI og DIN godkendt hvilket betyder at produkterne er underkastet en grundig og stringent kvalitetskontrol inden værktøjet forlader fabrikken.

EAN: 5712934013074

Ingen anmeldelser af dette produkt.