Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en 5mm snittap fra ParkTool, med hvilken du kan foretage opskæring af gevind på din cykel. På mange nye cykler er der rester af maling i gevind-øjer eller bøsninger, der g&osla…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en 5mm snittap fra ParkTool, med hvilken du kan foretage opskæring af gevind på din cykel. På mange nye cykler er der rester af maling i gevind-øjer eller bøsninger, der gør det nødvendigt først at skære disse op, inden du monterer noget i dem. Det samme gør sig gældende for brugte cykler, hvor der ikke tidligere har været monteret noget ekstraudstyr. Også her bør du skære gevindet op så det er rent. Snittappen er lavet i karbon-stål-materiale, der efterfølgende er hærdet så den forbliver skarp.

Anvendelse
Passer til mange typer cykler hvor der er gevind til blandt andet flaskeholder, bagagebærer, skærme eller lignende. Det er vigtigt at skære gevindet op, inden der monteres og skruer spændes fast.

Specifikationer

  • Snittap 5 mm x 0,8 mm
  • Opskæring af gevind

Kvalitetsniveau
Park Tool er kendt for deres fremragende kvalitet og Park Tool er det foretrukne værktøj på de professionelle værksteder. Med Park Tool værktøj bliver cykelreparationer bare lettere da funktionaliteten er unik og ergonomien er perfekt, desuden har Park Tool værktøj en lang levetid.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.