Denne fikse hobbykniv fra Würth er 165mm lang med knækbladssystem (et system der bl.a. også kendes som en Stanleykniv). Kniven benytter 18mm brede knivblade. Hvis du har brug for flere knivblade, kan du finde dem her i shoppe…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne fikse hobbykniv fra Würth er 165mm lang med knækbladssystem (et system der bl.a. også kendes som en Stanleykniv). Kniven benytter 18mm brede knivblade. Hvis du har brug for flere knivblade, kan du finde dem her i shoppen. Vi har lagt et link til dem under de anbefalede varer til dette produkt. Med en vægt på sølle 80 gram er kniven let at have med dig. Der er desuden metalskinne til at beskytte dig, når du skærer, og en lommeclips, der gør det nemt at have kniven siddende i en lomme, når du ikke bruger den.

Anvendelse
Denne kniv er ideel, hvis du skal skære i en lang række forskellige materialer såsom tynd plastic, pap, gummi eller diverse former for stof og skum. Knivsbladene er designet til at kunne knækkes af, i takt med at de slides. Du kan derfor altid have et skarpt knivsblad. Der medfølger to ekstra blade til kniven, der har bladmagasin.

Specifikation:

  • Hobbykniv 165mm lang
  • Metalskinne
  • Med lommeclips
  • Bladmagasin inklusiv 2 ekstra blade med knæk af-system
  • 18mm bred knivblad
  • Vægt: 80 gram

Kvalitetsniveau
Würth leverer som altid et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris. Kniven har bladmagasin til ekstra blade og lommeklips, så du nemt kan have den med dig.

EAN: 5705742352657

Ingen anmeldelser af dette produkt.