1 anmeldelser
Et fantastisk stykke værktøj fra Park Tool, som ligger godt i hånden og letter montering af skruer med unbrako hoveder. Denne seneste version er forbedret således at den ligger bedre i hånden og giver en perfekt moment. Anve…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 139,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Et fantastisk stykke værktøj fra Park Tool, som ligger godt i hånden og letter montering af skruer med unbrako hoveder. Denne seneste version er forbedret således at den ligger bedre i hånden og giver en perfekt moment.

Anvendelse
Mange dele på cykler er fastgjort med unbrako skruer og med dette stykke værktøj kan man hurtigt skifte mellem størrelserne 4, 5 og 6 mm.

Specifikationer

  • Nøglen passer til unbrako skruer
  • Passer til 4, 5 og 6mm indvendigt målt
  • Nøglen er lavet i varme behandlet stål, som sikrer nøglen mod vrid og giver en lang holdbarhed
  • Center diameter 47mm
  • Længde på hver gren fra center og ud 85mm
  • Farve: Sort
  • Vægt 98 gram

Kvalitetsniveau

Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477000217

09-04-2019
Prisen er høj for 3 unbrakonøgler, men kvaliteten er også derefter. Den ligger virkelig godt i hånden og føles super solid. Det er også et plus at den har en størrelse som gør, at den ikke sådan lige bliver væk i værkstedsrodet.