Varenummer: PTTWS3

Torx Y-nøglePark Tool TWS-3 med T10-T25 og T30 hoved


.
129,95 DKK / STK
103,96 DKK ekskl. moms
 •  
 • Du får her et fantastisk stykke værktøj fra Park Tool. Y-nøglen ligger godt i hånden og letter montering af skruer med Torx hoveder. Nøglen er lavet i varme behandlet stål, som sikrer nøglen mod vrid og giver en lang holdbarhed.

  Anvendelse
  Nøglen passer til Torx skruer med størrelse T10, T25 og T30. Den er ideel at have i hjemmeværkstedet eller med på cykelturen, så du kan foretage mindre justeringer på farten.

  Specifikationer:

  • Passer til Torx-skruer: T10, T25 og T0
  • Materiale: Varmebehandlet stål

  Kvalitetsniveau
  Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

 • Brand Park Tool
  Produkt Y-nøgle
  EAN 763477008862