Fra OnGear får du her en rigtig god momentnøgle i høj kvalitet. Den patenterede momentnøgle leveres med 6 forskellige bits og er lavet i et yderst populært design, der ikke overraskende vandt prisen for bedste design ved Taip…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fra OnGear får du her en rigtig god momentnøgle i høj kvalitet. Den patenterede momentnøgle leveres med 6 forskellige bits og er lavet i et yderst populært design, der ikke overraskende vandt prisen for bedste design ved Taipei Cycle i 2017. Designet er smart og unikt, og momentnøglen fylder minimalt, så du kan have den med dig på farten. Den er også ideel at have liggende i hjemmeværkstedet, så du altid er godt forberedt, når cyklen skal repareres. 

Anvendelse
Denne momentnøgle kan spænde fra 1 til 10 Newtonmetre og leveres med seks forskellige bits, så du kan foretage hurtige reparationer, når du er på farten. Det lille og lette design, gør nøglen til et must i dit cykelværktøjskit. Nøglen er brugbar for både professionelle cykelmekaniere og dig der gerne selv vil stå for dine reparationer hjemme i garagen eller i værkstedet.
Når du ser momentnøglen oppe fra. er der en skala på pladen. Når man spænder flytter håndtaget sig og så tjekker man nede på højre side, ved de 3 røde pile, når man rammer fx. 5, så har man spændt med 5 nm. 

Specifikationer:

 • Indhold:
  • T25
  • PH2
  • Hex 3 mm
  • Hex 4 mm
  • Hex 5 mm
  • Hex 6 mm

Kvalitetsniveau
Du får her en fremragende momentnøgle, der ikke overraskende vandt prisen for bedste design, ved det store cykelshow Taipei Cycle 2017. Du får altså et kvalitetsprodukt oven i købet til en yderst overkommelig pris.

EAN: 5712934010288

Ingen anmeldelser af dette produkt.