Dette værktøj udmærker sig ved, at det ligger godt i hånden og er let at anvende. Y-nøglen har en blød plastikbelægning, der beskytter din hånd, og gør dig i stand til at lægge ekstra kraft i den. Værktøjet passer perfekt til…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette værktøj udmærker sig ved, at det ligger godt i hånden og er let at anvende. Y-nøglen har en blød plastikbelægning, der beskytter din hånd, og gør dig i stand til at lægge ekstra kraft i den. Værktøjet passer perfekt til justering og montering af dele og udstyr på cykler, da der her ofte anvendes unbrakoskruer i 4, 5 og 6 mm. til dette.

Anvendelse
Denne Y-nøgle fra OnGear kan anvendes på unbrako-skruer med 4, 5 og 6 mm indvendigt mål. Du kan umuligt undvære en Y-nøgle i dit cykelværksted, da flere cykeldele monteres og justeres med unbrako. Du kan nemt have denne unbrakonøgle med dig på cykelturen, så du hurtigt kan foretage mindre justeringer. Nøglen er lille og let, og kan derfor f.eks.opbevares i en sadeltaske, hvor den ikke tager megen plads, eller i en lomme på din cykeltrøje eller jakke.

Specifikationer

  • Farve: Rød
  • Vægt: 90 gram
  • Kompatibel med 4, 5 og 6 mm.
  • Længde fra center: 65 mm.

Kvalitetsniveau
OnGear leverer altid kvalitetsprodukter, og dette gælder også for denne unbrakonøgle. Værktøjet er let men robust og du får det til en yderst favorabel pris.

EAN: 5712934010219

Ingen anmeldelser af dette produkt.