Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du et yderst brug- og holdbart sæt med unbrakonøgler fra Atredo af høj kvalitet til en meget attraktiv pris. Dette unbrakonøglesæt er udført i special hærdet industr…
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du et yderst brug- og holdbart sæt med unbrakonøgler fra Atredo af høj kvalitet til en meget attraktiv pris. Dette unbrakonøglesæt er udført i special hærdet industrikvalitets stål og er brugbare på værkstedet eller i en sadeltaske, hvis der skulle blive brug for dem på cykelturen. 

Anvendelse
Mange cykler benytter i dag unbrakoskruer i forskellige størrelser. Det samme gælder også for meget af det ekstraudstyr og tilbehør, du kan købe til moderne cykler. For at kunne efterskrue og montere diverse udstyr korrekt, er du derfor nødt til at have et unbrakonøglesæt i høj kvalitet som dette.

Specifikationer

  • Atredo unbrakonøglesæt med 7 nøgler
  • Størrelser på nøglerne: 1,5 - 2 - 2,5 - 3 - 4 - 5 - 6 mm
  • Materiale: hærdet industri kvalitets stål

Kvalitetsniveau
Dette multitool fra Atredo er udviklet i samarbejder med en taiwansk producent, der leverer hi-end produkter af kvalitetsstål og aluminium. Firmaet er både ANSI- og DIN-godkendt, hvilket vil sige, at alle produkter bliver underkastet en grundig og stringent kvalitetskontrol inden værktøjet forlader fabrikken. Du får derfor værktøj af høj kvalitet selvom prisen er yderst favorabel. 

Ingen anmeldelser af dette produkt.