Her får du en smart OnGear-cykelkurv til børnecykler i et tidløst sort design, der stilmæssigt passer til de fleste cykler. Kurven er lavet i solidt trådnet af metal, der er sortlakeret. Der er god plads til f.eks. skoletaske…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 65,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en smart OnGear-cykelkurv til børnecykler i et tidløst sort design, der stilmæssigt passer til de fleste cykler. Kurven er lavet i solidt trådnet af metal, der er sortlakeret. Der er god plads til f.eks. skoletaske, legetøj eller sportstøj i kurven.

Anvendelse
Denne cykelkurv monteres foran på børnecykler i størrelsen 16" til 20". Kurven sidder sikkert og solidt fast, når den monteres med det medfølgende beslag, og giver dermed en stabil kørsel, selv når der er godt med vægt i kurven.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Metal trådnet kurv
  • Styrstamme: 1" - 2,54 cm. 
  • God afstivning
  • Leveres komplet med monteringsbeslag
  • Størrelse: H: 24 cm. B: 20 cm. L: 21 cm.

Montering
Cykelkurven passer til børnecykler i størrelsen 16" til 20". Kurven monteres foran på cyklen og fastgøres ved styrstammen hvor beslaget passer til 1" - 2,54 cm. samt på et beslag der understøtter kurven, og spændes fast ved forhjulets aksel.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse, men det er altid en god idé at sørge for, at tørre den af en gang imellem, samt at smøre bolte og gevind.

EAN: 5712934005628

Ingen anmeldelser af dette produkt.