Fra OnGear får du her en smart lille cykelkurv til børnecyklen i et stilrent, klassisk design. Kurven fastmonteres foran på cyklen og har godt med plads til legetøj, skolebøger, madkasser og alle de ting dit barn måtte finde …
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 65,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fra OnGear får du her en smart lille cykelkurv til børnecyklen i et stilrent, klassisk design. Kurven fastmonteres foran på cyklen og har godt med plads til legetøj, skolebøger, madkasser og alle de ting dit barn måtte finde på jeres udflugter, og ønske at bringe med hjem.

Anvendelse
Det klassiske design og den sorte farve passer til langt de fleste cykler, og vil helt sikkert blive et hit hos dit barn. Denne cykelkurv kan nemt anvendes til mange forskellige formål, hvor den også vil passe på børnecykler i størrelsen 12" og 16"

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Trådnet
  • Dimensioner: 22x16x16 cm
  • Passer til børnecykler størrelse 12" og 16"

Montering
Denne cykelkurv til børnecykler fastmonteres foran på cyklen ved hjælp af det medfølgende beslag. Selve monteringen er nem og kurven sidder solidt fast, når den er sat korrekt på cyklen.

Kvalitetsniveau
Denne cykelkurv fra OnGear er lavet i solidt metal-net, den designet til at kunne klare vægten fra f.eks. skolebøger, madkasse og det legetøj dit barn måtte have med i kurven.

Vedligeholdelse
Denne cykelkurv kræver ingen særlig vedligeholdelse. Den skal blot tørres over med en fugtig klud, hvis den skulle blive snavset. Vi anbefaler, at du ikke forsøger at tilpasse det medfølgende beslag ved at bøje det.

EAN: 5712934005635

Ingen anmeldelser af dette produkt.