Cykel transportkasse/kurv model Dorset i solid Rattan flet med læder betrukket bæregreb i begge sider. Dette bliver dermed en stilren oplevelse, hvor en enorm funktionalitet også spiller ind i forhold til, at man nemt og komf…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Cykel transportkasse/kurv model Dorset i solid Rattan flet med læder betrukket bæregreb i begge sider. Dette bliver dermed en stilren oplevelse, hvor en enorm funktionalitet også spiller ind i forhold til, at man nemt og komfortabelt kan opbevare og transportere sine ting og sager.

Anvendelse
Til blandt andet transport af skoletasker og indkøbsposer. Kan anvendes hvor der er plads på cyklen og kan vendes som man nu har lyst, enten på langs eller på tværs af for eksempel bagagebæreren bag på cyklen.
Størrelsen på denne transportkasse/kurv er bedst egnet til montering på voksen cykler.

Specifikation

  • Basil Dorset transportkasse/kurv model large
  • Leveres uden monteringsbeslag
  • Stærk og stabil plastmateriale
  • Mål: 45 cm lang, 34 cm bred og 31 cm høj.
  • Farve: Natur brun
  • Vægt ca. 2050 gram

Montering
Da der ikke følger beslag med til montering på et specifikt produkt, kan man selv bestemme hvordan og hvor man vil montere og fastgøre denne transportkasse/kurv eller blot anvende den uden at fastgøre denne.

Kvalitetsniveau
Basil er kendt for produkter af høj kvalitet med cyklisten i fokus således, at dagligdagens problemer og mangler nemt kan løses. Firmaet leverer kvalitetsstemte produkter, hvor komfort og funktionalitet er i fokus. Dette har givet dem et solidt valg, hvor den enkelte kunde også kan se sig selv tilfredsstillet.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan blot kræve, at man tørrer cykelkurven over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være en ide, at man efterspænder møtrikker og beslag således, at der opnås en stor stabilitet.

EAN: 8715019130496

Ingen anmeldelser af dette produkt.