Giro Aerohead MIPS er udviklet i vindtunnel for at give dig en optimal kombination af aerodynamik og ventilation, så du kan opnå den højeste fart, uden at blive overophedet på de lange enkeltstarter. Hvis man sammenligner Aer…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Giro Aerohead MIPS er udviklet i vindtunnel for at give dig en optimal kombination af aerodynamik og ventilation, så du kan opnå den højeste fart, uden at blive overophedet på de lange enkeltstarter. Hvis man sammenligner Aerohead Mips-hjelmen med Giros Advantage-enkeltstartshjelm, er fordelene markante. På en distance på 40 kilometer og et tråd på 400 watt, er tidsbesparelsen på 8,4 sekunder. Ved kørsel på 180km og et tråd på 250 Watt, er besparelsen hele 42,4 sekunder. Man sparer derfor i gennemsnit 15 Watt med Aerohead Mips sammenlignet med Advantage-hjelmen. Hjelmen er desuden udstyret med MIPS-system, Multi-directional Impact Protection System, der giver god beskyttelse ved styrt, hvor dit hoved eventuelt bliver drejet eller vredet.

Anvendelse
Aerohead Mips fra Giro, er en enkeltstartscykelhjelm der er designet til enkeltstart og triatlon. Hjelmen er hurtig at tage på, og er derfor særdeles velegnet, når du under et triatlon skal skifte fra svømning til cykling i en fart. Hjelmens linse giver dig et stort synsfelt og kan vha. magneter let klikkes af og monteres oven på hjelmen. Dette går desuden ikke ud over de aerodynamiske egenskaber. Cykelhjelmen er udstyret med et Roc Loc® Air justeringssystem, som øger ventilationen og samtidig giver en imponerende pasform. Når hjelmen skal tilpasses, så er det vigtigt at den sidder korrekt vandret placeret på hovedet. Du kan justere omkredsen ved at dreje på et lille hjul bagerst på hjelmen, og dermed får den bedste pasform.

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Aldersgruppe: Voksen
 • Indvendig omkreds: 51-55 cm, 55-59 cm eller 59-63 cm
 • Vægt: 450 gram
 • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
 • Indbygget brillelinser By Zeiss Optics, med magnetisk vedhæftning
 • Wind TunnelTM ventilation
 • MIPS
 • Polycarbonate Shell
 • Roc Loc® Air justeringssystem med 4 kanaler
 • Super FitTM Engineering
 • Sweat GuideTM

Kvalitetsniveau
Denne Giro Aerohead enkeltstartshjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Hjelmen er udstyret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System), der yder ekstra beskyttelse mod vrid og stræk under et styrt.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, og du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Tilgængelige varianter

51-55 cm, 55-59 cm, 59-63 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.